fredag den 4. marts 2011

Le Pain Quotidien

På Le Pain Quotidien cafe`en i Soho, New York købte jeg en kogebog med Le Pain Quotidien opskrifter på mad og kager som de serverer i cafe`erne. Endnu en kogebog at gå i gang med....
Lørdag eftermiddag gik jeg i gang med deres berømte "Roasted hazelnut and raisin flutes" jeg troede at det ville være en nem lille sag.... men nej, der skal laves en surdej over 11 dage..... ja, du læste rigtigt, 11 dage.
Dejen skal "fodres" 2 gange hver dag med 150g. mel + 60 g. vand + lidt salt.
Jeg bliver nød til at snyde lidt og allerede bage dem efter 9 dage da jeg kører til Danmark mandag. Så, bliver flute ikke gode er det fordi jeg har sprunget 2 dage over!!

I dag har jeg prøvet deres "Manhatten choc chip cookies"
Jeg kalder dem kæmpe cookies, de er 18 cm. i dia.....
De er enormt hyggelige da man kan være 2 til at dele, men de kan selvfølgelig godt laves mindre. De er til gengæld hurtige at lave, ikke noget med 11 dage...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar