onsdag den 28. september 2011

Shamballa Jewels




I går aftes var vi inviteret til Shamballa Event på hotel East her i Hamburg. Vi var blevet inviteret igennem "Brunch pigerne"af Jeanette og hendes kæreste Hans Lindberg (Dansk landshåndboldspiller).
De havde i samarbejde med Shamballa Jewels lavet en aften hvor man kunne se hele deres nye smykke kollektion.
Shamballa Jewels er et dansk firma der laver smykker af knyttede snore, hvor der er lagt diamater kugler, ægte perler, træperler af Ibenholt, hvid-og guld perler og låse. Det gennemgående hos Shamballa er kvaliteten, særpræg og symboler.
Hvert Shamballa-armbånd er spirituelt inspireret og gemmer på sin egen historie i form af symboler, monogrammer og farver. For designeren bag Shamballa Jewels, Mads Kornerup, er det essentielt at smykkerne ikke udelukkende er til pynt, men at de også rummer en dybere mening og betydning. Med udgangspunkt i den filosofi, indgår Shamballas logo "Shamballa-stjernen” på en eller anden vis i alle Shamballas smykker. Et logo der symboliserer, at vi mennesker alle er som små, lysende stjerner i et kæmpe univers – en fin lille tanke.
En meget hyggelig aften i dejlige selskab og nogle helt igennem smukke smykker - nu ved man da godt, hvad man kunne ønske sig til jul....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar